Post by riecomtiotersmost on Mar 16, 2022 16:37:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pretty Ballerina Dancer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pretty Ballerina Dancer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab generaatori vastupidavust ▞▞▞
▞▞▞ Pretty Ballerina Dancer 2022 version ▞▞▞
Väga hea . Kuid peate avama kõik kohad ja asjad
Mulle meeldib see mäng, kuid mitte siis, kui olete salongis, kui valite kammi, muutub tema selg mustaks või pruuniks
See mäng on lahe, ma armastan seda! See on hämmastav, ma armastan seda!! Mind ei huvita, kui asjad lukku lähevad, mulle meeldib, et me saame tantsida ja teha kõike, vau viis tärni, kallis!
ma lihtsalt tean, et see mäng saab olema niiiii väga HALB, sest ma ei saa õppida, kuidas olla bellrina täpselt nagu mäng, nii et seepärast annan sellele mängule 3 tärni ★ ★ ★ nii et nägemist ✋
Tore mäng, aga nii paljud inimesed palusid sul haigla avada ja muud asjad, mille sa oled lukustanud, aga sa pole seda ikka veel teinud, laadisin selle just täna alla ja vihkan seda😒😒😒, sellepärast ma annan see on üks tärn😡😡😡😤 ja ma desinstallin selle😤😤😤😤😡
See mäng on väga huvitav ja tore, sest selles mängus õpime tantsima meiki ja mitte nägema erinevat tüüpi 👗 kleite. Reklaamid on nii igavad, pole probleemi, avame lukumängud selles näeme kingi👠👡🥿👞 restoranis erinevat tüüpi toiduained 🍜🍝🍞🍘🥨🥟🥙🥘 ja kliinik👨⚕️👩⚕️selles mängus ei ole meil seda, kuidas juukseid salongida 😍
Miks pole enamik mängus olevaid esemeid tasuta? Peate peaaegu kõige eest maksma päris sularahas.
Hea mäng, kuid kõik, mida soovite osta. nii et me raiskame palju raha ja ma olen ka laps.😔😔 Nii et ma andsin ainult ühe tähe ja see on tõesti halb. Palun tehke see tasuta
See mäng on väga huvitav mäng parim mäng. Aga lukustas oma kohad. Ja palun avage kohad. Palun avage lukustus. Midagi, ma ei kustuta seda mängu
Tore, :-) aga ma tahaksin nii väga seda hospitali, aga see on päris raha eest! :-(
Seal on nii palju lukustatud asju, kuid see on nii hämmastav, sellepärast annan sellele neli, kuid jätka samas vaimus HEA TÖÖ
Tere, ma olen Ameerika laps, mulle meeldib see mäng. oma ema Apple'i mobiilis ja isa Apple'i mobiilis laadin selle mängu mõnikord alla, nagu spaa, ja tegelikult. Jne . aga mäng ei tööta😂😂👎👎👎😂😂
Ma armastan mängu, lihtsalt kontrollin teavet, mis teile meeldib. Teil võib probleeme olla ainult reklaamidega. Laadi MÄNG ALLA 😍🤩😄
See on kõige nürim mäng. Minu võrguühendus oli korras, kuid ma ei näinud mängutüdrukut. Miks? Nii et ma eemaldasin mängu. Ma pole selle mänguga rahul..... 👎🏻
Selle mängu kleidid on nii imelised
Noh, ma tegelikult kustutasin selle mängu, kuna seal ei olnud piisavalt ruumi, nii et ma tahan öelda, et see mäng on hämmastav, sest ma tean, et seal on palju asju, nii et lukustage, kuid vajalikud kohad on lukust lahti, seal on reklaam ja see on ok, aga see mäng võtab nii palju ruumi nii et kui teil pole piisavalt ruumi, ärge seda mängu alla laadige
See on hea mäng, kuid reklaamid, mis mulle ei meeldi, coco on suurepärane ettevõte ja peaksite seda proovima!
See mäng on põnev, kuid üks asi sobib paljudele
See on tore mäng, kuid haigla, spaa, mis on lukus. Palun tehke see lahti.. 🙄😏😣😕☹..ja riietuge või rohkemgi..
Mängu mängimine võttis aega, sest dk
See mäng on väga hea mäng, kuid mäng ei installitud kiiresti, järgmiseks tahame, et üksused oleksid üldse lukustatud, et mulle see mäng ei meeldi, see on kõik
Super fantastiline mäng
See oli fantastiline, vapustav, Supergirl, mõistust tekitav mäng... nautisin mängu ....😃😃
Ma olen baleriin, sellepärast ma armastan seda ja kuna te saate õppida uusi asju, pole see ainult selleks, et olla baleriin, vaid see on ainult selleks, et saaksite etendustes õppida ja sellepärast ma armastan seda mängu, ma annan teile lihtsalt hea reportaaži, jumal õnnistama.
See mäng on täiesti hämmastav, see on parim, mis mulle nii väga meeldib, neil on kleidid, kingad ja erinevad ninad ja erinevad kohad ja erinevad suurused ja erinevad Ma armastan seda mängu nii väga, ma armastan seda väga, samuti on valmis ilusaid kleite, mida ma armastan see mäng, sellepärast ma seda nii väga armastan, on maailma parim, väga parim
see on tore
Annan sellele 1 tärni, sest kui ma tahan minna spaasse, haiglasse või fotoosakonda, käsib see mul alati selle eest maksta. Seetõttu, olles vastutustundlik kodanik, nõuan selle lõpetamist. 😤😤 Ma ei tahtnud sellele ka 1 tärni panna aga mäng on päris huvitav 😊😊
See on lihtsalt vinge mäng, kuid niiii palju reklaame. Lõppude lõpuks ⭐⭐⭐⭐ mäng
Mulle meeldib see mäng, kuid selles on palju reklaame, mis ajavad mind igavaks
Kas teie meeskond saaks seda rakendust täiustada? Kui ma esimest korda sellesse sisestasin, küsis rakendus minu vanust, kuid kui proovisin uuesti rakendusse siseneda, laaditi see pikka aega! Mis juhtus? Minu vanal telefonil polnud rakendusega probleeme! Kas te kõik ütlete mulle, miks?
Olen 💓 ilus baleriin.
Hindan seda ühte tärni e.m.a kõik on vaadeldav ja kui proovite millegi kohta videot vaadata, ei anna see teile seda
Ideaalne, kui unistate saada moekunstnikuks, nii et mulle see meeldis, isegi kui te seda ei tee ja proovite näha, kas installite seda või mitte! Mida sa ootad??!!! Parim mäng kunagi 💖
Andsin sellele 2 tärni⭐, sest spaa, haigla fotokabiin on lukus🔒. Mulle ei meeldi see mäng 🎮.
See üks kohutav mäng väikestele lastele on ainult lisab ja iga lol tahab raha lahti saada...
See oli tõesti tore mäng ja jõudsin juba kolmandal päeval pärast selle saamist kuuendale positsioonile, kuid samal päeval otsustasin seda paar korda mängida, et edetabelisse jõuda, kuid rakenduse avades olin tagasi 20. positsioonile, fänne polnud ja ma pidin otsast alustama, kuigi nad säilitasid mu hiljutised saatevideod, see oli tingitud asjaolust, et ma sain selle alles hiljuti, et ma ei viitsi uuesti alustada, kuid see probleem oli pole tore.
Ma armastan seda mängu nii palju. Mulle meeldib tantsimine ja laulmine ning kunsti- ja kookosmängud on nende asjadega väga sarnased. Minusugustele inimestele meeldib see mäng. Installige kohe.!👏👍👌
Sellel mängul on palju probleeme 1.laadimise avamine võtab palju aega 2.selles mängus on palju reklaame 3.see mäng sunnib mind spaad tegema, kui ma seda teha ei taha 😕😕
Pretty Ballerina Dancer Pro příležitostné hráče uiig
see on parim mäng, mida ma mängin...aga ma arvan, et peaksite avama rohkem taset.. sest see pole õiglane, kui soovite, et me kõik selle luku raha kasutades avaksime. Loodan, et värskendate ja mõtlete minu soovitusele, palun. inimestele meeldib teie mäng..aga see on probleem. Kas soovite, et inimesed armastaksid teie mängu, eks? nii et mõelge sellele.. olen kindel, et inimestele meeldib see.. kui teete minu soovituse.. tänan teid ja mulle meeldib, kui saate probleemi lahendada
Pretty Ballerina Dancer Pro příležitostné hráče uiig
Midagi ei avane
Baby Games Learning for kids 2 Mokomieji tbbp
Tore rakendus, kuid see läks igavaks, peaksite seda värskendama, kui ma arvan, et seda uuesti hankida
Ma armastan seda mängu 🥰🥰☺️☺️
Ma tõesti armastan seda mängu, nii imeline ja jumal liiga huvitav, nautisin seda, aga ma pean maksma raha, et avada spaa ja kliinik ja mõned muud asjad, miks just nüüd. On liiga lõbus, et hakata kõike neid asju ostma.
Lausakesed poisid! Kas te ei saa kõiki oma mängutasemeid tasuta teha 😠
Mängu alustades öeldi, et ma lähen esinema ja pean end riidesse panema, aga kui ma riietust näen, polnud riideid, palun parandage
See mäng on suurepärane