Post by riecomtiotersmost on Mar 16, 2022 16:40:55 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Idle Siege: War simulator game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Idle Siege: War simulator game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty na nekonečné kryštály ▞▞▞
▞▞▞ Idle Siege: War simulator game 2022 version ▞▞▞
Milujem hru, ale od elementárnej aktualizácie vždy, keď hru spustím, resetuje môj postup v obliehaní
Velmi dobra hra, odporucam
Idle Siege: War simulator game Penyelakuan zlcm
Dobre tempo a žiadne nepríjemné umiestňovanie reklám, naozaj dobrá hra na trávenie času
Milujem hru! Grafika, zvuky, hrateľnosť. Odporúčam túto hru každému!
Milujem túto hru, hrám ju sem a tam počas dňa a som na nej závislý.
Dobrá malá hra. Nie úplne „nečinné“. Ako postupujete cez úroveň, hra vás núti sledovať reklamy, inak vám dokončenie úrovne trvá večnosť
Nie je to zlá hra, ale niekoľko do očí bijúcich problémov. Za menej ako týždeň hrania som niekoľkokrát zažil stratu postupu, čo ma prinútilo reštartovať mapu. Možnosť zaplatiť za odstránenie reklám trvajúcich iba 20 dní je tiež šialená. Mapy s viacerými cestami sa tiež často kazia, pretože sa zdá, že hra robí zraniteľnými iba niekoľko veží naraz, čo môže spôsobiť, že jedna cesta bude musieť zabiť nesmrteľné veže, aby mohla pokračovať.
Nečinná hra, ktorá ani poriadne nefunguje a treba ju napojiť na server, len ďalší žrút dát 🙄
Skvelá hra. Takmer žiadne reklamy.
Bubble je dobrý čas
je to naozaj zábavné
Výborná hra, ako sa od Gameloftu očakávalo.
Je to nuda.
Nie je to zlá hra, veľmi dobrý predpoklad, ale úprimne povedané, po odohraní 5 úrovní som sa začal nudiť
najlepšia hra všetkých čias, táto bude lepšia, ak pôjde o online hru siwi ...Úžasná dokonalá hra, na ktorej sme celý tvoj čas, stále ju hrám v tú noc, ak to uvidíš, nie je tam žiadny rozdiel, keď to uvidíš, len vedz, že toto je tá noc
Dokonca aj s požadovaným zvýšením úrovne reklamy som si hru celkom užíval. Avšak s najnovšou aktualizáciou, bez ohľadu na ospravedlnenie a prijaté zlato/drahokamy, musím súčasnú úroveň začať odznova. Navyše zlato a drahokamy nepokrývajú stratené jednotky a úroveň, na ktorú som ich dostal.
pekný
zábava, veľa reklám, ale takmer to stojí za to.
Mali by ste sa dostať tam, kde môžete kliknúť na skupinu jednotiek a potom zaútočiť na konkrétnu budovu, namiesto toho, aby sa túlali niekam, kde je stratený prípad.. veľa premárnených príležitostí na tú jednu...iné, potom je to v poriadku
Poriadna zábava. Gameloft to robí znova. Bravo
Prosím, urobte z toho hewie p30, prečítajte si toto 🙏
Dobrá hra a pekná grafika, ťažká hrateľnosť na nejaké prvé kolo
Dobrý koncept hry. Ale čím ďalej pôjdete, tým drahšia bude inovácia a chcú, aby ste sledovali reklamy, aby ste sa dostali ďalej. Napríklad v lvl 6 alebo podobne, vylepšenie, ktoré musíte získať, je 7k, aby ste spôsobili poškodenie veže. Ale váš príjem je len 420 zlatých za minútu. Ak sa dostanete dostatočne ďaleko, dostanete truhlicu s 10k a kľúč na odomknutie hrdinov. Ak si to spočítate, nezvládnete to. Ak chcete získať inováciu, budete si musieť pozrieť reklamu. Ak to nestačí, čas vyprší. Prídavok musí byť w.
Niekedy sa obrazovka stále načítava a fuj, otvoril som zlatý kľúč a nedostal som odmeny, pretože obrazovka sa načítala, keď som otvoril truhlicu a žiadne odmeny
Simulátor reklám. Zastaviť odstraňovanie mojej recenzie
dobré hry
dobrá hra
je to zábavné
Psia vodná hra.
Príliš veľa reklám a hra sa stáva rýchlo nevyváženou, pretože nepriatelia sa objavujú príliš rýchlo
Hra, ktorú mám na mysli, ho naozaj milujem, takže musíte opraviť niečo čierne, ako je moja koža, stále mrazí a zaostáva.
Zábavná hra, veľmi zábavná
Hra sa nespustí - hovorí, že nie je pripojenie na internet.
je taká dobrá
Naozaj pekná nečinná stratégia. Je to ako hrať sa na vojakov v detstve. Mám rád rôznorodosť upgradov a veliteľov/hrdinov do zbierky. Pokračujte v dobrej práci, tím vývojárov!
Keď som sa pokúsil nainštalovať túto hru, nefungovala, teraz už môže😇😇😇😇😇😇😇
prevratné hlúpe hry, neskúšajte to také nudné😖 nehrajte toto svoje di foor hry chcem povedať, vypadnite sem nepatríte, je to šialené hahahah tak dramatické hry stupidddddddddddddddd
Baví ma táto hra!
Idle Siege : jeu de guerre Simulation yoaj
Rocket League Sideswipe Sport qooz
Jednoduchá hra, ale zábavná